Leader in women’s health and wellbeing, Jean Hailes is a not-for-profit organisation dedicated to educating women on their health throughout the various stages of their lives. It is no wonder that an organisation armed with information, knowledge and clinical care wants to create not only a professional appearance but one that’s fresh and forward-thinking. So, our expert consultants sought about updating the look and feel of the office space with a clean, modern style.

After a basic demolition, we installed a number of partitions and existing doors to create a space that truly captures the organisation’s culture while taking advantage of the open space. The new open area creates a warm and inviting space for clients and staff alike. The white gloss painted partitions contrast beautifully with the unique dark slat wall, delivering a picture of sophistication.

The focal point is the cutting-edge bike rack, allowing six bikes to hang vertically against a sleek wall. Unique design and strategic planning aimed at maximising space have resulted in giving this workplace an organic yet professional feel symbolising the organisation’s connection to health and wellbeing.